• Együttműködés velünk

Dolgozzon együtt velünk, és teremtsen passzív jövedelmet befektetési arannyal

A legtöbb ember alkalmazott. Egyre többen döntenek azonban úgy, hogy elkezdenek velünk dolgozni és befektetni. Ragadja meg a lehetőséget, hogy a munkája mellett pénzt keressen a megosztott rendszer és a hálózati marketing segítségével. Ez a vállalkozási forma munkaviszonya, szülési szabadság és nyugdíj mellett is működtethető. Bármilyen helyzetben és bárhol, akár otthonról is. Biztosítsa passzív jövedelmét az arany segítségével.

A befektetési arany kiváló termék hálózati marketinghez

A velünk való együttműködés nagy előnye, hogy egy kiváló minőségű terméket kínálunk: az aranyat. Ez a nemesfém ideális befektetési termék mindenki számára.

Az arany nincs területhez kötve, így az Ön üzleti tevékenységének sem kell csak Szlovákiára korlátozódnia. Már számos európai országból vannak ügyfeleink és partnereink, és arra számítunk, hogy külföldi képviseletünk növekedni fog.

További előny, hogy az arany nagyon értékes, így nagyon magas és érdekes jutalékokat kaphat. Már egyetlen aláírt szerződéssel annyit kereshet, mint mások egy hónap alatt.

Szlovákiában a lakosság körülbelül 1%-a rendelkezik befektetési arannyal. Ez az üres piac az Ön számára is hatalmas üzleti lehetőség lehet, ha már most elkezd velünk vállalkozni.

Mit kínálunk Önnek?

A siker Öntől és az Ön motivációjától függ. Minél több időt fordít a velünk való együttműködésre, annál több erőforrást és előnyt biztosítunk.

Amit tőlünk kap:
Kiváló oktatás TOP szakértőktől az értékesítés, a kommunikáció és a pszichológia területéről
Átlagon felüli jutalékok kifizetése hetente
Passzív jövedelem (járadék)
Lehetőség a vállalat forgalmából való részesedésre
Autóbónusz
Ingyenes céges nyaralás
Lehetőség egy nagyszerű csapat tagjává válni

Támogatás

Számíthat ránk minden lépésnél

Amellett, hogy kiváló minőségű terméket kínálunk, funkcionális rendszerrel is rendelkezünk, amely segít Önnek abban, hogy kiépítse velünk a vállalkozását. Minden egyes lépésnél segítünk, és megkönnyítjük a munkáját. Pontos útmutatókat kap, amelyek segítenek elindulni még akkor is, ha semmit sem tud a hálózati marketingről vagy az aranyról. Személyes weboldalt biztosítunk Önnek az automatizált rendszerünk által, az ügyfélközpontunk pedig mindig a rendelkezésére áll.